CH-VC11TH

€ 1.549.00
Beschikbaar: Op voorraad
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Service & Onderhoud mogelijk
  • Montage op locatie mogelijk
  • Zeer ruim aanbod
  • Beschrijving
  • Specificaties

Beschrijving

De  CH-VC11TH maakt het gebruik van een vaste airconditioning mogelijk waar plaatsing van een conventionele airco met binnen- en buitenunit onmogelijk, onpraktisch, prijzig of onwenselijk is.
Door de binnen- en buitenunit in één toestel te plaatsen is de CH-VC11TH  eenvoudig te plaatsen zonder de noodzaak van een STEK gecertificeerde monteur en is een krachtige koeling mogelijk zonder een lelijke buitenunit te plaatsen.
De CH-VC11TH kan worden geplaatst aan de (buiten)muur, op variabele hoogten, hierdoor kan de plaatsing aan het interieur worden aangepast. De airconditioner kan worden gebruikt voor zowel koelen, verwarmen en ontvochtigen.
Door toepassing van hoogwaardige componenten en toepassing van extensieve geluiddemping is het toestel zeer stil en is het geluidsniveau van een vergelijkbaar niveau als gangbare airco's met buitenunit.
Het toestel is eenvoudig te bedienen via het bedieningspaneel, de meegeleverde afstandbediening maar ook via uw smartphone of tablet met de Innova App, hiermee kunt u het toestel vanuit een andere ruimte of zelfs vanaf een volledig andere locatie bedienen om de temperatuur op afstand al op de gewenste waarde te brengen. Tevens is het mogelijk meerdere toestellen tegelijk te bedienen zoals bijvoorbeeld bij gebruik in hotel of kantoorcomplex.
De CH-VC11TH  maakt gebruik van inverter technologie waarmee deze monoblok airco de ruimte sneller koelt en energie bespaart als de ruimte op de gewenste temperatuur is. Naast koelen is de CH-VC11TH tevens in staat te verwarmen met de efficiënte warmtepomp technologie.
Met een diepte van 165mm is de CH-VC11TH zeer slank en het fraaie neutrale design maakt de  CH-VC11TH geschikt voor ieder interieur.
De  CH-VC11TH is geschikt voor ruimten tot ca. 33m² (101m³), afhankelijk van de omstandigheden.

Specificaties

SPECIFICATIES
Gewicht 48.50 kg
Afmetingen 555 x 1030 x 165 mm (HxBxD)
Voltage 220-240 Volt/50Hz
Garantie 2 jaar
Geluidsniveau 26 - 39 dB
Energie afgifte bij koelen 2600 Watt (dual power)
Energie verbruik bij koelen 630 Watt
Energie afgifte bij verwarmen 2640 Watt (dual power)
Energie verbruik bij verwarmen 638 Watt
E.E.R. 3,24 W/W
C.O.P. 3,29 W/W
Energieklasse koeling A+
Diameter muurgaten t.b.v. luchtkanalen 162 mm
Type compressor Inverter
Type gas R410-a
Maximale luchtverplaatsing in koelmodus 460 m3/uur
Geschikt voor ruimten tot maximaal 41 m2
Luchtdoorvoer 460 m3/uur
Ontvochtigingscapaciteit 24 liter/dag

Wilt u liever persoonlijk advies?

Bel direct naar onze specialisten