Monoblock-airco: zonder buitenunit verkoeling in huis 

 

Vindt u zo’n ontsierende buitenunit van een airconditioningsysteem maar niets? Heeft u liever een strak afgewerkt, modern geheel? Ga dan voor een monoblock-airco zonder buitenunit! Bij De Warmtepompgigant kunt u een monoblock-airco kopen die helemaal bij uw wensen past. In ons aanbod vindt u namelijk diverse soorten airco’s zonder buitenunit en wij leveren te allen tijde maatwerk met complete service.

Stuur foto’s van uw locatie naar ons WhatsApp-nummer en wij voorzien u van advies over de beste keuze. Vragen? Stel ze gerust via tel. 0683672864 of het contactformulier. De Warmtepompgigant is dé specialist voor uw airco-unit.

Diverse typen airco-units

Een monoblock-airco is een wandmodel airconditioning waar geen unit aan de buitenkant aan te pas hoeft te komen. Dat is in het bijzonder prettig op locaties waarbij het plaatsen van een buitenunit niet mogelijk is, zoals monumentale panden of flats. Maar ook indien u simpelweg de uitstraling van uw woning wilt behouden, is een airco zonder buitenunit kopen de ideale optie.

De Warmtepompgigant begrijpt de toegevoegde waarde van dit aircosysteem als geen ander. Daarom treft u bij ons verschillende monoblock-airco’s aan. Welke voor u de beste keuze is, is maar net afhankelijk van de ruimte en van uw wensen. Uiteraard voorzien wij u graag van advies. Al onze airco’s zijn overigens van vooraanstaand aircoproducent Cooper & Hunter. Hiermee haalt u altijd kwaliteit in huis.

Een monoblock-airco installeren

Een airco installeren is altijd al een specialistische klus, en dat geldt al helemaal bij een bijzonder model zoals een monoblock-airco zonder buitenunit. Daarom nemen wij dit graag van u uit handen, zodat u zich er geen zorgen om hoeft te maken. Onze specialisten dragen er zorg voor dat de installatie soepel en vlot verloopt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Een heldere offerte op laten stellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder en staan zo snel mogelijk voor u klaar, waar dan ook in Nederland (m.u.v. de eilanden).

Wilt u liever persoonlijk advies?

Bel direct naar onze specialisten