De Warmtepompgigant is uw airconditioning-installateur!
Zelf een airco installeren is niet onmogelijk. Toch is het best een klus, zeker wanneer het gaat om bijzondere modellen zoals een multi-split airco. Maak het uzelf daarom niet moeilijker dan nodig: schakel De Warmtepompgigant in als uw vakkundige airconditioning-installateur. Zo geniet u snel van verkoeling, zonder zorgen en zonder verborgen kosten!

Airco kopen en laten installeren

De Warmtepompgigant is niet enkel installateur van airconditioning, maar ook verkooppunt. In onze webshop vindt u diverse hoogwaardige airco-units van vooraanstaand merk Cooper & Hunter. De airco’s die u bij ons koopt, kunt u uiteraard ook door ons laten installeren. U hoeft dus niet in zee te gaan met meerdere partijen, maar geniet van op ieder gebied van onze vertrouwde kwaliteit en service.
Daarbij bieden wij volledige service. Al vanaf het begin kunnen wij u adviseren over welke unit het beste bij uw woning en wensen past. Stuur ons simpelweg wat foto’s via WhatsApp en wij helpen u bij het maken van een keuze. Vervolgens leveren en installeren wij de airco-unit bij u. U heeft er helemaal geen omkijken naar. Het enige wat u resteert, is genieten van verkoeling.

Eerlijke en voordelige airco-installateur

Een airco laten installeren hoeft niet onnodig duur te zijn. Het is belangrijk dat de installatie goed gebeurt, maar ook dat u niet te diep in de buidel hoeft te tasten. Tevens is het prettig om snel te weten waar u aan toe bent. Daarom komen wij van tevoren altijd met een offerte op maat, waarin alles helder staat uiteengezet. Extra fijn: wij hanteren geen voorrijkosten of andere verborgen kosten. U komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan.
Airconditioning-installateur inschakelen? Neem contact op met De Warmtepompgigant om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak te maken. U bereikt ons via tel. 0683672864 of het online formulier. Wij staan in heel Nederland (m.u.v. de eilanden) voor u klaar.

Wilt u liever persoonlijk advies?

Bel direct naar onze specialisten