Een warmtepomp aanschaffen

Warmtepompen zijn een ideale manier om zowel ruimtes als water te verwarmen. Dit alles gebeurt door middel van een warmtewisselaar, die warmte uit de lucht haalt. Het koudemiddel in de warmtepomp verhit deze warmte en gebruikt het om de ruimte en/of het tapwater te verwarmen. Zo geniet u van een prettig binnenklimaat en warm water. Duurzaam, gemakkelijk en ook nog eens financieel aantrekkelijk.
Klinkt dit u als muziek in de oren? Bij De Warmtepompgigant kunt u een hoogwaardige warmtepomp aanschaffen én laten installeren. Bekijk ons aanbod hieronder en neem contact met ons op (0683672864)! Wij leveren namelijk altijd maatwerk, zodat u een systeem in huis haalt dat helemaal bij uw wensen en behoeften aansluit.

Waarom een warmtepomp kopen?

Een warmtepomp aanschaffen is een duurzame keuze. Omdat een warmtepomp op elektriciteit werkt en niet op gas, verlaagt u de CO2-uitstoot flink. Financieel zitten daar eveneens voordelen aan. Een warmtepomp is een investering die zichzelf meer dan terugverdient. Het feit dat u geen gas maar elektriciteit gebruikt, dringt namelijk ook uw rekening terug. Bovendien kunt u voor een warmtepomp subsidie ontvangen!

Subsidie voor warmtepompen

Duurzame verwarming wordt gestimuleerd. Tot 2021 krijgt u daarom subsidie op warmtepompen van de Rijksoverheid: de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Dat geldt zowel wanneer u een particuliere partij bent als wanneer u een zakelijke partij bent. Hoeveel subsidie u precies ontvangt, is afhankelijk van het merk en type pomp. Doorgaans ligt de subsidie tussen de €2500 en €4000.

Warmtepomp laten installeren

Een warmtepompinstallatie is een klus voor een expert. De Warmtepompgigant verzorgt daarom de complete installatie voor u. Graag hebben wij van tevoren contact met u, zodat wij het product en dus de installatie volledig kunnen afstemmen op wat u wilt en nodig heeft. Vervolgens nemen wij alles van u uit handen. Voor u het weet geniet u van alle voordelen van een warmtepomp, en dat tegen een scherp tarief. U kunt uw warmtepomp bestellen in de webshop, montagekosten komen hier nog bij. Maar wij hanteren geen verborgen kosten zoals voorrijkosten. Dat scheelt!

Let op: airconditioners en warmtepompen dienen door een F-Gassen gecertificeerde monteur in bedrijf gesteld te worden. Voor wij tot levering overgaan dient u van tevoren aan te geven welk bedrijf dit voor u realiseert. 
​​​​​​​
Uiteraard staat Warmtepompgigant voor u paraat om uw airconditioner en/of warmtepomp in bedrijf te stellen. Voor een offerte en planning kunt u contact opnemen met kantoor via 0683672864. 

Wilt u liever persoonlijk advies?

Bel direct naar onze specialisten