LG-WH27S.F5 Warmtepompboiler 270L 230V

Aantal:
+
Totaal prijs 2.750,00
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Service & Onderhoud mogelijk
  • Montage op locatie mogelijk
  • Zeer ruim aanbod
  • Beschrijving
  • Specificaties

Beschrijving

LG warmtepompboiler: alleen maar voordelen
De warmtepompboiler van LG met DUAL Inverter compressor heeft het allemaal. Hij is sneller, milieuvriendelijker, efficiënter, economischer en gebruiksvriendelijker; kortom alleen maar voordelen.
Warm water is een luxe waar we dagelijks gebruik van maken. LG brengt dit nu op een nóg betere manier in elke badkamer en/of keuken. De warmtepompboiler met DUAL Inverter compressor verbruikt tot 74 procent minder elektriciteit dan een elektrische boiler. Hierdoor is deze niet alleen zuiniger, maar ook een stuk milieuvriendelijker.
Sneller en warmer
Het water is met deze warmtepompboiler 20 procent sneller warm en kan tot 30 procent warmer uit de kraan stromen dan bij traditionele boilers. Met capaciteiten van 200 en 270 liter is de warmtepompboiler de efficiëntste in zijn soort. Bovendien heeft deze energielabels A+ en A++ en is verbinden met zonnepanelen ook mogelijk.
Strak design
De boiler heeft een strak en elegant design dat al meerdere awards heeft gewonnen. Daardoor krijgt de warmtepompboiler een plek in zowel garages, kelders, bergingen als badkamers en wasruimtes. Met amper 46 decibel is deze ongeveer even geruisloos als een stille koelkast. 
Om ook de gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren, kan de warmtepompboiler met Wi-Fi verbonden worden. Via de LG ThinQ-app kan de status van het water worden gecontroleerd en kunnen foutmeldingen en analyses van de werking van het toestel worden opgevolgd. LG staat bovendien pal achter de kwaliteit van de warmtepompboiler en ondersteunt deze kwaliteit met een garantie van tien jaar.
Belangrijkste kenmerken
 De DUAL Inverter compressor werkt tot 74 procent zuiniger dan een elektrische boiler
20 procent sneller en 30 procent warmer water dan bij een boiler zonder DUAL       Inverter-technologie
Capaciteit van 200 of 270 liter
Geluidsemissie beperkt tot amper 46 dB, vergelijkbaar met een stille koelkast
Strak design dat al meerdere malen bekroond werd
Te verbinden met Wi-Fi en de LG ThinQ-app voor online monitoring
10 jaar garantie

We kunnen deze warmtepompboiler ook bij u installeren neem contact op voor de mogelijkheden 0683672864

Specificaties

Wilt u liever persoonlijk advies?

Bel direct naar onze specialisten