Split-airco kopen bij De Warmtepompgigant

Een split-airco kopen doet u bij De Warmtepompgigant! In ons ruime aanbod vindt u allerhande types en modellen. Uw ideale splitunit-airco zit er ongetwijfeld tussen. Uiteraard voorzien wij u van vakkundig advies op maat, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. En de installatie? Ook daar ontfermen wij ons probleemloos over.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak bereikt u ons via tel. 0683672864 of het online contactformulier. Of stuur ons foto’s via WhatsApp, zodat wij u goed kunnen adviseren. De Warmtepompgigant staat in heel Nederland (m.u.v. de eilanden) voor u klaar.

Diverse soorten split-airco’s

Hebben we het over airconditioning, dan hebben we het doorgaans al over een single split-airco. Heel simpel gezegd is een split-airco een aircosysteem met één binnenunit en één buitenunit. Een split-airco kopen is de meest gangbare keuze wanneer het gaat om een enkele ruimte of een kleinere woning verkoelen en/of verwarmen. Een splitunit-airco kopen is relatief voordelig, in de meeste woningen is een grotere (en wat duurdere) multi-split airco niet nodig.
Er zijn bovendien diverse typen verkrijgbaar, met uiteenlopende vermogens en met bijvoorbeeld afstandsbediening via de Wi-Fi. Geen twijfel dus dat er altijd wel een exemplaar bijzit dat aansluit bij uw wensen en de mogelijkheden van uw pand. Uiteraard kunnen wij u voorzien van advies. Stuur simpelweg foto’s van de locatie per WhatsApp en wij denken met u mee!

Split-airco inclusief montage

Bij De Warmtepompgigant kunt u een split-airco kopen én laten installeren! Een airco installeren is een bezigheid die de nodige expertise vereist. Voor een goede werking en voor de veiligheid is het van groot belang dat de installatie goed gebeurt. Onze specialisten klaren de klus snel en vakkundig. U geniet zorgeloos van optimale verkoeling.
Let wel: de prijzen die u in de webshop ziet, zijn excl. montagekosten. Voor een airco met splitunit inclusief montage stellen wij uiteraard graag een offerte voor u op. Zo weet u waar u aan toe bent. Daarbij hanteren wij geen verborgen kosten zoals voorrijkosten. Wel zo prettig!

Wilt u liever persoonlijk advies?

Bel direct naar onze specialisten