Een multi-split airco kopen

Het is prettig om elke ruimte in een pand goed te kunnen koelen. Maar meerdere units kunnen de buitenkant ontsieren. De oplossing is een multi-split airco kopen, waarmee u meerdere binnenunits op één enkele buitenunit kunt laten aansluiten. Zo’n airco met meerdere units vindt u bij De Warmtepompgigant. Wij hebben verschillende varianten en ontfermen ons ook over de installatie.

Ontdek het volledige aanbod hieronder en neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en advies in te winnen. U bereikt ons via tel. 0683672864 of het online formulier.

Onze multi-split airconditioning

Bij ons kunt u een multi-split airco kopen van gerenommeerd fabrikant Cooper & Hunter. In bovenstaand aanbod vindt u verschillende typen airco’s met meerdere binnenunits. Het is mogelijk tot 5 airco’s op een multi-split systeem aan te sluiten. Maar u kunt evengoed kiezen voor bijvoorbeeld twee buitenunits met elk twee binnenunits. Het ligt maar net aan waar uw voorkeur naar uitgaat. U haalt in ieder geval altijd topkwaliteit in huis wanneer u uw airco bij ons bestelt.

Uw perfecte multi-splitunit airco kopen

Een multi-split airco kopen is bij De Warmtepompgigant snel en simpel. Niet alleen omdat u gemakkelijk in de webshop kunt bestellen (montagekosten niet inbegrepen), maar ook omdat u heel eenvoudig via WhatsApp met ons kunt communiceren. Dus geen sprake van over en weer bellen en mailen: stuur ons gewoon foto’s van uw pand en wij leggen u razendsnel een offerte voor. Uiteraard houden wij daarbij rekening met uw wensen en uw budget. Zo weet u zeker dat u de beste keuze maakt.

En de installatie? Die laat u eveneens met een gerust hart aan ons over. Onze specialisten staan door het hele land (m.u.v. de eilanden) voor u klaar. Neem snel contact op met De Warmtepompgigant om een afspraak te maken!

Wilt u liever persoonlijk advies?

Bel direct naar onze specialisten